Virtuele Beurzen, Tours & Kunst Gallerijen

Das Logo der Produktionsfirma Auer Max Filmemacherei.

Interactieve 360° VR Tours &

360° Virtuele Kunst Gallerijen

Professionele 360° opnames

Wij creëren waanzinnige interactieve 360° VR tours en virtuele beurzen en kunst gallerijen om nog meer op te vallen. Maak een blijvende impact bij je prospects, vindt sneller nieuwe prospects en doe meer met online marketing. Wij gebruiken de allerlaatste tech om jou te helpen succesvol te zijn.

Interactieve

360° VR tours

360° Video

Google Street View

3D Fotografie

360° Virtuele 

Kunst Gallerijen

“360° VR production at its best”

Wij lopen voorop met 8K resolutie in onze 360° virtual reality tours zowel in beeld als  360° geluid

Onze Gear

Insta360 One R - hoge kwaliteit 360°

Kandao QooCam8K

Insta360 Pro2 8K camera

Canon EOS Full frame Camera

360° fotografie is onze passie.

Schatten unter Teamfotos.

Klik en Drag op de panorama om rond te kunnen kijken.

Zet eenvoudig een 360° VR tour op jouw website!

Enkele voorbeelden

Waar kan je interactieve 360° VR tours zoal voor inzetten?

Wij maken interactieve 360° virtuele tours (zie voorbeelden hiernaast) en creëren daarmee een unieke ervaring. We integreren bel functies, url’s, mail, foto’s en video’s, zelfs je e-commerce en geluid. 


Inzetbaar bij de makelaars, fitness en sportscholen, restaurants en cateringbedrijven, musea en monumenten, hotels, resorts, showrooms, winkelruimtes, etc. De mogelijkheden zijn legio. Neem vrijblijven contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Diensten

We maken het extra mooi voor je!

Imagefilme

Google Street View (GSV)

Wij zijn “Trusted Google Street View” gecertificeerd met meer dan 2.9 miljoen views! Dat betekend dat wij jouw organisatie met de mooiste kwaliteit op Google maps kunnen zetten. Als je al foto’s op GSV hebt, dan kunnen wij deze foto’s gebruiken om daarmee een interactieve virtuele tour te maken. (Mits je eigenaar bent van de foto’s) . Vraag ons voor een speciale prijsopgave.

Werbevideos und Produktfilme

Beurzen

Wij hebben voor meerdere organisaties virtuele beurzen gemaakt.  Presenteer daarmee op een unieke manier je producten en diensten, showcase je zakelijke partners op een gezamenlijke beurs en trek daarmee een nog groter publiek aan, laat je klanten je bedrijf zien, etc.  Zet het allemaal op social media en creëer daarmee een compleet nieuwe manier van het presenteren van je organisatie. En dat voor hele scherpe prijzen.

Immobilienfilme

Makelaars

Ben je actief in de makelaardij, dan kunnen wij prima samenwerken met jouw huisfotograaf om voor mooie prijzen 360° foto’s te maken. Het is zelfs mogelijk om als makelaar met onze oplossing een echte virtuele tour te hosten. Denk daarbij aan mensen die niet in staat zijn om fysiek het pand te kunnen bekijken. Het is mogelijk via live streaming een interactieve 360° tour te geven van het pand, inclusief video calling en chat tijdens de tour.

Immobilienfotos

3D Fotografie

Wij hebben al jaren ervaring met diverse technologieën. Naast de ‘standaard’ foto’s (die overigens van top kwaliteit zijn), kunnen er ook 3D producten of beelden vanuit de lucht gemaakt worden. Voor dit soort specifieke projecten kunnen we, waar nodig, met jouw marketing bureau tot een perfecte oplossing komen. Maar ook product annonceringen, opnames van seminars, etc kunnen wij verzorgen.

EXTRA

Het blijft niet alleen bij 360° en 3D opnames. 

Alles er omheen is minstens zo belangrijk!

Filmaufnahmen in FullHD
Hochwertige Filmmusik
Filmkommentare von Voice-Over Sprechern

Full HD, 4K, 5.7K en 8K

Opnames die zijn weerga niet kennen. Wij hebben veel ervaring, variërend van inspectie opnames tot beauty shots en alles wat daar tussen zit. Zelfs greenscreen opnames behoren tot de mogelijkheid.

Pro sound

Onze geluid experts kunnen er voor zorgen dat je bezoekers worden meegenomen met ongelooflijke sound effects, achtergrond geluiden, etc. Zelfs 360° geluid is mogelijk.

Voice over

Een duidelijke en vooral prettige uitleg van je opnames geven de beelden een extra dimensie. Wij werken met professionele voice artiesten die als virtuele tour guide jouw bezoekers kunnen rondleiden.

Interview für den Imagefilm
Filmaufnahmen aus der Vogelperspektive
Veröffentlichung der Imagefilme bei YouTube

Intake

Door onze jarenlange ervaring in de IT en Media (30+ jaar) kunnen wij  creatieve oplossingen bedenken voor social media campagnes. Op Google Street View, je website, een direct mailing, of een gebalanceerde combinatie hiervan.

Copyright

Al het materiaal dat wij voor jou maken, wordt jouw eigendom. Dus geen gezeur achteraf of je de content wel of niet mag gebruiken. Sterker nog, wij stimuleren onze klanten om zelf aanpassingen te maken, tenzij je dat natuurlijk door ons wilt laten uitvoeren ;-)

Publicatie

Story telling is ons vak. Maar editen ook. Wij nemen de hosting van de content op ons. Om bijvoorbeeld een 360° VR tour op je website te krijgen, is slechts een paar regels <embed> code nodig, Uiteraard stemmen wij dit af met je web beheerder.

“De 360° beelden zijn van zeer hoge kwaliteit. Nadat we alles online hadden, zagen we de bezoekersaantallen hard omhoog gaan.”

Voorbeelden

360° VR Projecten

Wel eens gedacht aan sponsors in jouw 360° VR Tours?

Een unieke manier om sponsors de aandacht te geven die ze graag willen. Vraag ons hoe we dat voor jouw organisatie kunnen toepassen. Een uitstekende oplossing voor stichtingen met een kleine beurs.

Een Gezond Cultureel Bedrijf ook na 2021 

Als Cultuurinstelling voorbereid op de Toekomst

De Corona crisis is voor veel culturele instellingen aanleiding om innovatieve en duurzame vormen te verkennen om hun publiek te bereiken. De bezoekersaantallen van 2021 zijn tot een minimum geslonken en veel instellingen zijn hierdoor gedwongen mogelijkheden te vinden om bezoekers online naar zich toe te trekken. De mogelijkheid tot een virtueel bezoek  genereert een extra inkomstenstroom en dient vaak als waardevolle additionele marketingtool voor de culturele instelling. Niet alleen nu, maar ook in betere tijden.

Pay per view

360spotz specialiseert zich in het produceren, hosten en exploiteren van interactieve tours voor musea, tentoonstellingen en monumenten en commerciële bedrijven . Het verdienmodel is vergelijkbaar met bijv. Netflix en Ziggo: on demand. Een moderne “paywall" biedt de bezoeker de mogelijkheid thuis een tour te doen door een museum of tentoonstelling. Wat houdt dat in? Wij maken, hosten, en exploiteren een interactieve 360° virtuele tour van jouw museum (of bijvoorbeeld een speciale tentoonstelling) die je aan je potentiële bezoekers kunt aanbieden, eventueel tegen betaling. Wij maken de tour tegen betaling of verdienen een geringe vergoeding per gebruiker van de vr tour, wat u beter uitkomt. Er is openheid van zaken en rapporteren het gebruik tot in detail.

Via een paywall kunnen uw bezoekers interactief uw museum, tentoonstelling en/of exposities tegen betaling virtueel bekijken op een soortgelijke manier als u dat kent van bijvoorbeeld het huren van een film. Volledig 360° views inclusief interactiviteit.

Samen cultureel ondernemen

Het produceren en onderhouden van een virtuele tour is voor een culturele instelling vaak een kostbare aangelegenheid. 360spotz houdt van cultureel ondernemen en biedt daarom de productie en hosting van de virtuele tour aan voor een zeer aantrekkelijke prijs en verdient een geringe fee per virtuele gebruiker. Er is openheid van zaken en wij rapporteren het gebruik tot in de details. Bedenk eens de mogelijkheden van een vr tour voor jouw museum. Je kunt bezoekers vanuit overal (corona-proof) ontvangen, vouchers uitdelen die ze kunnen inwisselen bij een fysiek bezoek, de bezoeker doorsturen naar bijvoorbeeld jouw webshop, etc. De mogelijkheden zijn legio.

Fullservice

360spotz is een one-stop-shop dat het volledige traject van het maken van een virtuele tour voor haar rekening neemt:

    •    Productie: We maken een waanzinnige interactieve 360° VR tour die jouw instelling volledig tot zijn recht laat komen. (uiteraard in goed overleg).

    •    Hosting: Online plaatsen en hosten van de tour, zodat je er geen omkijken naar heeft.

    •    Handling: Verwerken van de betalingen en volledige financiële afwikkeling van ieder bezoek, zoals credit card betalingen, toegangskaarten, annuleringen, vouchers, etc.

    •    Security: Beschermen van de beelden tegen ongewenste toegang.

Think global, act local

Denk eens na over de mogelijkheden van een vr tour voor jouw museum. Hoeveel buitenlandse bezoekers bereiden hun vakantie voor met een website bezoek aan jouw museum om te bepalen of ze daar tijdens hun korte verblijf naartoe willen, of het schoolreisje dat niet door kan gaan vanwege corona limieten. De mogelijkheden zijn legio. Neem contact op voor een oriënterend gesprek. Wij leggen je precies uit wat de mogelijkheden zijn.

Een vr tour bezoeken is net zo makkelijk als het online kopen van een film, maar nu een volledig 360° view inclusief interactiviteit. Een gebruiker voert de gegevens in en krijgt digitaal de virtuele toegangskaart, zonder tussenkomst van menselijk handelen. Op een veilige manier. Zonder copy/paste, dus de beelden blijven beschermt.

Toekomst gericht

Ook na de crisis is een 360° vr tour van belang. Meegaan met de tijd en bezoekers ook online een museum-ervaring bieden is een must voor elke  moderne onderneming. Een en-en gedachte. Dus zowel fysiek als virtueel je instelling openstellen. Zie dit als een extra inkomsten-stroom. Een afzetkanaal dat er anders niet geweest zou zijn.

Meer bezoekers

Sommige mensen hebben de angst dat een vr tour  een fysiek bezoek in de weg zal staan. Uit onderzoek blijkt echter dat je mensen virtueel nieuwsgierig kunt maken. Deze mensen zijn eerder geneigd een bezoek te brengen in levenden lijve.

Nog meer nodig?Foto’s

“Traditionele” beauty shots of 3D foto’s die je kan opnemen in de 360° vr tours. Je kan natuurlijk ook je eigen foto’s aanleveren.


Drone opnames

Wij beschikken over de beste  gekwalificeerde drone piloten van Nederland.


Video opnames

We werken met zeer ervaren camera mensen (van oa bekende tv programma’s)


Voice over

Onze voice overs worden gemaakt door professionals.

Uiteraard kun je zelf het hosten voor je rekening nemen. De mogelijkheid is er ook dat wij dit voor je doen.


Eigen hosting


Affiliate Program

Doordat wij lid zijn van diverse affiliate programma’s, kunnen wij regelmatig gratis kunst gallerijen maken en verdienen wij een bijdrage via de affiliate.

Contact 

Wij komen graag met je in contact voor een persoonlijk oriënterend gesprek.

Dank je wel voor je getoonde interesse! 

Wij willen graag (vrijblijvend) contact met je hebben zodat we met jou kunnen bespreken hoe ook jij betere resultaten kunt behalen met bijvoorbeeld Google Street View (en andere Social Media) in combinatie met interactieve 360° VR tours.

This website uses cookies. See our Privacy statement for more information.

OK